Szűrés

A(z) mobil adatforgalom kulcsszót tartalmazó cikkek

Díjmentes extra adattal és tartalmakkal segít a Telekom

2020. március 14. -

A Telekom digitális szolgáltatásaival tevőlegesen is hozzájárul a kapcsolattartás megkönnyítéséhez, ügyfeleit a koronavírus miatt kialakult helyzetben extra adatmennyiséggel segíti. Hétfőtől minden mobil ügyfele számára külön díjazás nélkül 10 GB extra adatmennyiséget biztosít, valamint a lakossági és kisvállalati ügyfelek a Telekom alkalmazásban még további 5 GB adatot pótlólag aktiválhatnak.

Tovább

100 GB adat Valentin-napra a Vodafone-tól

2020. február 13. -

A Vodafone ezzel az akcióval elsősorban azoknak kíván kedveskedni, akik párjuktól távol töltik a Valentin-napot. A kommunikáció megkönnyítésére 100 gigabájt adatkeretet biztosít 3 napon át ügyfelei számára a szolgáltató.

Tovább

Jó hír a Telenor több mint félmillió ügyfelének

2019. december 31. -

2020. január 1-től több népszerű Telenor tarifa esetén növekszik az EU-ban és 1-es díjzónában felhasználható mobilinternetes adatkeret, a szolgáltató több mint félmillió ügyfele örülhet a jó hírnek. A magasabb adatkeret eléréshez az előfizetőknek semmi teendőjük nincs, a megnövelt adatkeret automatikusan elérhetővé válik.

Tovább

Rekord adatfogyasztás 2019-ben a Vodafone-nál

2019. december 30. -

Az éves statisztikákat vizsgálva az derült ki, hogy 2019 folyamán szinte hétről hétre nőtt az adatforgalom. Az idei év legforgalmasabb hete, adathasználati szempontból a 49., november utolsó hete volt. Ekkor csaknem 1,7 milliárd MB adatforgalmat mértek a Vodafone hálózatán. A kiemelkedő érték betudható a Black Friday-nek, illetve a karácsonyi ünnepek közeledtének. Ebből a szempontból a legkevésbé forgalmas időszak egyértelműen január első két hete volt – ekkor még alig haladta meg az 1 milliárd MB-ot az adathasználat. 

Tovább